Köp lagerbolag för att börja sälja prototyper

Det behöver inte ta lång tid att klara av den första beställningen av prototyper som egen företagare. Idag så kan man vända sig till en bolagsservice som CBS för att se närmre på möjligheten att köpa lagerbolag som är ett aktiebolag redo att använda. Det här innebär förstås en kostnad liksom det alltid gör att skapa aktiebolag, men den kan man ju ha igen snabbare om man kan komma igång omedelbart. Lagerbolaget är redan registrerat och därmed så kan man använda det för sin verksamhet så snart som man har köpt det från bolagsservicen.

När ska man köpa lagerbolag?

Något som givetvis är viktigt att tänka på är att man måste ha en god plan för sin verksamhet. Det gäller att ha god kunskap om marknaden för prototyper och även ha en budget och affärsplan redo innan man köper ett lagerbolag. Om man inte har det så är risken stor att man kommer att misslyckas och då är det verkligen onödigt att lägga 50 000 kronor på ett aktiebolag, detta oavsett om det rör sig om ett lagerbolag eller om ett bolag som man själv registrerar och väntar tålmodigt på.

Det är många nya företag som startas bara för att snart läggas ner igen så det här är rätt så vanligt förekommande. Du kan alltid diskutera saken med en rådgivare som är expert på företagsfrågor och som kan guida dig i rätt riktning. Det här kan till och med vara värt att betala för så att du är säker på att du gör rätt sak då du drar igång din egen prototypverksamhet.

23 Jun 2017

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)