Köp lagerbolag för snabbare start

Det kan finnas god anledning till att köpa lagerbolag hellre än att vänta på att en registrering med Bolagsverket ska bli klar. Om du står redo att tillverka formverktyg så kan du dra nytta av möjligheten att köpa ett bolag som redan är registrerat. Det kan du göra från en bolagsservice som har rätten att registrera aktiebolag och sedan sälja dessa.

Lagerbolag är säkra

Det kan ju låta lite för bra för att vara sant. Att helt hoppa över telefonköer till Bolagsverket och att slippa fylla i deras blanketter och vänta på svar. Men precis som moderna verkstadsmaskiner så kan lagerbolag spara tid. De är gjorda för dig som av olika skäl inte kan vänta en vecka, eller två, extra på att komma igång.

När du köper lagerbolaget från en känd bolagsservice så är det säkert. Då kommer det att röra sig om ett bolag som inte har använts tidigare. Det här är viktigt. Du ska inte chansa på att allt är okej. Om ett aktiebolag har varit i drift så kan det till exempel ha skulder. Dessa skulder blir dina då du köper.

Men lagerbolaget har inga skulder. Det är helt nytt och kommer inte ens ha ett verkligt namn. Det namn som du vill ha för din verktygsverksamhet måste du ange då du beställer bolaget. Men du kan förstås börja ställa ut kvitton med hjälp av det organisationsnummer som bolaget redan har.

Ställ ut kvitton imorgon

Det är verkligen inte så dumt att kunna köpa ett lagerbolag idag för att ställa ut kvitton imorgon. Det kan ju vara så att du redan har kontakt med kunder som vill komma igång med samarbeten. Om du inte redan har ett bolag så kan det bli svårt att ta betalt i förskott och göra annat viktigt administrativt. Med lagerbolaget så blir det ordning och reda från start.

Kostnaden kan du ha igen

Det kostar att köpa lagerbolag. Du får räkna med några tusenlappar för tjänsten. Om du dessutom vill kontrollera om namnet som du vill ha för ditt bolag är upptaget så kan du få betala extra för detta. Bolagsservicen ger dig alternativ och kan vara en stor hjälp för att du ska kunna komma igång snabbt.

När du slipper vänta på att komma igång så kan du börja dra in pengar snabbare. I varje fall då du har en hållbar affärsplan för din verksamhet och kunder som är redo att börja beställa. Då kommer du att ha igen kostnaden för lagerbolaget eftersom detta spar dig tid.

Se bara till att du köper lagerbolag från en bra service som inte är långsam och som ger dig tydliga instruktioner. Det ska inte vara svårt att förstå hur du fyller i formulär och köper bolaget direkt online.

14 Aug 2018

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)